Inchcape Motors Estonia sai Fordi ametlikuks müügipartneriks

In Nomine on taas autolainel. Inchcape Motors Estonia on alates tänavu veebruarist Fordi sõidu- ja tarbesõidukite ametlik müügipartner Eestis. Aprillis avatakse Peetris uus Fordi müügisalong. Käesoleval aastal on plaanis avada uus Fordi esindus Tartus ja järgmisel aastal Tallinnas.

Roland Raud, Inchcape Motors Estonia tegevjuht, ütles: “Olen uhke meie meeskonna pingutuste üle selle võidu saavutamisel. Inchcape’i inimeste energia, keskendumine ja pühendumus on peapõhjus, miks autotootjad nagu Ford, usaldavad meid oma ambitsioonide elluviimisel.“ Roland Raua sõnul käib täna töö spetsiaalselt Fordile mõeldud müügi- ja teenindusmeeskonna loomisega ja lähiaastatel on plaanis luua uusi töökohti.

Ford on võtnud kohustuse elektrifitseerida oma tootevalikut ning järgmisel aastal on oodata olulisi täiendusi elektriliste mudelite valikusse. Esialgu on saadaval Ford Mustang Mach-E, uus täiselektriline Explorer lisandub suve lõpus. Tarbesõidukitest on uus E-Transit juba olemas, mudeleid Courier BEV ja Custom BEV esitletakse järgmisel aastal.