Stefan sai enda kasutusse Mazda värskeima mudeli CX-60

In Nomine annab teada, et Inchcape Motors Estonia alustas pikaajalist koostööd laulja Stefaniga ja andis tema kasutusse Mazda värskeima mudeli CX-60. Stefanil on teisigi häid uudiseid, jaanuari lõpus ilmub tal uus lugu “Katkine tee”. Laulu saab esmakordselt saab kuulda 1. veebruaril Eesti Muusikauhindade galal, mille üks juhtidest Stefan on.

„Ma arvan, et uue Mazdaga pole katkised teed enam takistuseks,“ ütleb Stefan naljatades ja lisab, et Mazda on tema jaoks täitsa uus mark, varem pole ta sellega kokku puutunud ja teadis vaid, et tegu on jaapani autoga. 

”Sõidan Mazdaga enamasti esinemistele ja kasutan autot pere tarbeks. Auto mugavus ja mahutavus on mulle väga olulised ning loomulikult on hea, kui auto on ökonoomne. Aga tähtsaim on väljanägemine ja Mazda CX-60 on ilus auto.“ Proovisõidul meeldis auto ka Stefani abikaasa Victoriale, kelle hinnangul teeb parkimise eriti mugavaks parkimiskaamera. 

Inchcape Motorsi turundusjuht Madis Eesmaa ütleb, et koostööd asuti tegema just Stefaniga, kuna sooja südamliku ja positiivsust kiirgava lauljaga on varemgi koostööd tehtud ja ta sobib oma vaadetega Mazdat esindama. „Mazda mudelid on perede poolt hinnatud ja kindlasti hindavad Mazda CX-60 ruumikust ja turvalisust Stefani abikaasa ja pisike beebi.“