Suveks valmib Irus 4 miljonit maksev ärikeskus

In Nomine käis vaatamas, kuidas samal päeval võeti sarikapärg ja pandi nurgakivi. Värskelt renoveeritud Vana-Narva maantee ja Saha-Loo tee ristmikule kerkiv 4300 ruutmeetrine ärihoone valmib 2024. aasta suvel. Investeeringu suurus on ligikaudu 4 miljonit eurot. Maja arendab Poolsaare Ärimaja, arhitektuurne osa pärineb Guru Projektilt, keskuse ehitab Mapri Ehitus. 

Tarmo Küla, Poosaare Ärimaja juhatuse liikme sõnul on Iru Ärimaja ehitus kulgenud plaanipäraselt. „Oleme ehitustegevusega graafikus, isegi võib öelda, et pisut graafikust ees. Koostöö Mapri Ehitusega on sujunud hästi ja erinevad ettetulnud takistused oleme lahendanud operatiivselt.“

Mapri Ehituse tegevjuht Tarmo Roos usub, et soodne tulevik on kohalikel hea ligipääsetavusega ärikeskustel, kuhu on kogunenud inimestele ja ettevõtetele vajalikud teenused, mida saab tarbida ilma linna sisse sõitmata. „Sarnaste objektide ehitamise tempo püsib stabiilsena ja tuleval aastal ehitame neid 3-4 tükki. Näen tulevikus kesklinnast eemale tekkimas ka co-working ruume, ühiskontoreid,“ lisab Tarmo Roos.