Tallinnasse Lasnamäele tuleb spordi- ja padelikeskus

Nurgakivi sai Tallinnas Lasnamäel Paepargi spordihall. Tuleval aastal valmivas keskuses on 3700 ruutmeetrit kasulikku pinda ja sellest 2800 ruutmeetrit on padeli mängimiseks. Lisaks rajatakse teisele korrusele 24/7 fitnessiklubi. Spordihalli ehitab Mapri Ehitus.

Spordihalli arendaja, Paepargi 11 OÜ juhatuse liige Toomas Mälberg ütleb, et padelirahvale soovitakse pakkuda parimaid võimalusi selle reketimängu mängimiseks. „Lasnamägi on Tallinna suurim linnaosa, mille elanikud vaid võidavad uue spordikeskuse tulekust ja võimalusest mängida seda Eestis küllaltki uudset mängu,“ kinnitab ta.

Mapri Ehituse tegevjuht Tarmo Roos aga toonitab, et spordikeskuste ehitamine on ehitusfirma tiimile meelt mööda. Oleme ehitanud mitmeid kaasaegseid spordikeskusi, värskeim neist on mullu valminud Ring Õismäel. „Meid on olümpiakomitee poolt pärjatud Spordisõbraks 2022, meie inimesed spordivad väga usinalt ja mitmed meist osalevad augustis ka Ironmani triatlonil.“

Mapri Ehituse projektijuht Andrus Neider ütleb, et lisaks juba tavaliseks saavatele päikesepaneelidele hoone katusel tuleb ka huvitav Cor-Ten plekist fassaadilahendus, mis omandab seinal olles roostekarva värvi, kuid peab ajahambale väga hästi vastu.