Birgit Usin: BNI aitab ettevõtetel tõhusalt kliente leida

BNI ehk Business Newtwork International on ärikontaktide vahetamise rahvusvaheline võrgustik, mis ühendab eri valdkondade asjatundjaid. Koosolekutel, mis toimuvad neljapäeva hommikuti, leiavad võrgustiku liikmed vastastikku kliente ja vahetavad tulemuslikult müügiinfot. BNI One Tallinn grupi president Birgit Usin räägib võrgustikust lähemalt.

Birgit Usin sattus esimest korda BNI koosolekule kaks aastat tagasi, kui asendas toonast ülemust. Grupi õhkkond sobis talle kohe ja peagi hakkas ta kohtumistel ise ettevõtet esindama. Aasta hiljem viis pandeemia Birgitilt töökoha, kuid BNI liikmed olid talle sel ajal toeks ja andsid talle innustust luua oma ettevõte.

„BNI liikmed toetasid mind kogu protsessi vältel — olles nii mu testrühm, finantsnõunikud, müügimeeskond kui ka investorid. Võin julgelt öelda, et kui ma ei oleks olnud BNI liige, siis ilmselt ma poleks ettevõtjaks hakanud,“ kirjeldab Birgit grupi tuge.

Loe täispikka artiklit Delfist.