Viking Line viib suvel Tallinnast Hankosse ja Kotkasse

Viking Line korraldab koostöös Hanko sadama ja linnaga ning Kotka sadama ja linnaga kaks ainulaadset kruiisi. Juulis viib Viking Gabriella Tallinnast Hankosse ja Kotkasse. Hanko läänesadamas kohtab Gabriella-suurusi reisilaevu harva.

„See on ainulaadne võimalus nii Viking Line’i reisijatele kui ka kohalikele elanikele. Kruiisireisijad saavad laevaga uusi sadamalinnu külastada ja linnaelanikud näevad Gabriellat lähedalt. Usun, et pärast pikka talve otsivad inimesed vaheldust igapäevaellu ja soovivad puhata koduõuest kaugemal. Kruiis nendesse Soome sihtkohtadesse on väga turvaline valik,” ütleb Viking Line’i müügidirektor Kaj Takolander.

Gabriella saabub Hankosse traditsioonilise Hanko regati ajal, mil linn on sündmustest tulvil. Reisijad sõidutatakse laevalt otse kesklinna, kus neil on aega veeta terve päev. Viking Line’i laevareisijad saavad lisaks osaleda giidiga linnaekskursioonil. Hanko kasiino restoranis pakutakse soovijatele lõunabufeed.

“See on uus ja põnev võimalus Hanko linna näidata. Päeva jooksul on külalistel piisavalt aega jalgsi Soome kauneimat suvekuurorti avastada. Hanko regatt pakub mitmekülgset mereprogrammi, linn on täis kaasahaaravat ajalugu ning 30 kilomeetrit liivarandu ootab rannapäevast unistavaid peresid,” ütleb Hanko linnapea Denis Strandell.

29. juulil heidab Viking Gabriella ankrusse Kotka Kantasatamas, mis asub lühikese jalutuskäigu kaugusel kesklinnast. Samal ajal peetakse Kotkas ka merepäevi.

“Viking Line’i reisijad saavad Kotkas jalutada kaunis Sapokka veepargis või minna giidiga jalgsiekskursioonile läbi Kotkansaari veetlevate parkide. Rahvusvahelised kruiisilaevad on meid ka varem külastanud, kuid Gabriella on esimene suur Soome kruiisilaev. Viking Line’i aluse sildumine meie sadamas on suur au. Visiit on eriti teretulnud neil erakordsetel aegadel,” ütleb HaminaKotka Sadama tegevjuht Kimmo Naski.

Erikruiis Hanko regatile 8.-10. juulil

Tallinn–Hanko                         20.30–10.00

Hanko–Tallinn                         19.00–9.00

Erikruiis Kotka merepäevadele 28.-30. juulil

Tallinn–Kotka                          20.30–10.00

Kotka–Tallinn                          19.00–8.30

Suvekruiiside lisainfo: www.vikingline.ee/laevareisid/kruiisid/suvised-erikruiisid/