Tartusse tuleb Mööbliaida 6000 ruutmeetrine keskus

Tartu Mööbliait laieneb ja avab suvel linna piiril Vahi alevikus tänasest kaks korda suurema, 2000 ruutmeetrise poepinnaga mööblikeskuse. Lisaks tuleb keskusesse 4000 ruutmeetrit laopinda. Uue keskuse ehitab Mapri Ehitus.

Mööbliait soetas Tartu vallas Vahis kinnistu Astelpaju 1, kuhu rajatakse praegusest kaks korda suurem mööblipood ning koondatakse kesklaoks kokku üle linna paiknevad laod. Seni asusid Jõhvi-Tartu-Valga maantee ääres Elu Sõna kogudusele kuulunud mahajäetud hooned.

Mööbliaida juhataja Urmas Koorits hindab asukohta Tartu linna piiril suurepäraseks. “On privileeg olla mööblikeskusega linna piiril asuva suure maantee ääres. Kinnistu on piisavalt suur ja meil on ruumi laieneda, kui meil selleks vajadus peaks tekkima.”

Margus Väärsi, Mapri Ehituse müügijuht ütleb, et uue keskuse ehitamisega kaovad tee äärest koledad hooned. “Ehitame vanade hallide asemele kaasaegse välimusega mööblikeskuse ja Tartu linna sissesõit muutub palju viisakamaks.”