Sony WH-1000XM4 parimad mürasummutavad klapid

Sel aastal tuli Sony välja uute mürasummutavate WH-1000XM4 kõrvaklappidega. Seeria eelmine väljalase sai ajakirjanikelt üle maailma rohkelt kiita ning sama kehtib ka nende puhul. Andsime klapid Eesti ajakirjanikele proovida ning kiidusõnu jagus rohkelt.

Digigeeniuse sõnul on tegu ”endiselt parimate klappidega, mida üldse osta saad.” Nende hinnangul teenivad klapid maksimum punktid mugavuse eest, samuti tehisintellektiga täiustatud mürasummutus tehnoloogia eest, mis on veel parem kui eelmistel.

Tasemel mürasummutuse ja kõrge helikvaliteedi toob suure plussina välja ka Arvutimaailm. Kuigi klapid tundusid vutlarist välja võttes oodatust väiksemad, näevad need välja põhjalikult viimistletud ning istuvad ilusti peas.

Postimehe tehnikatoimetus on nõustunud kolleegidega, öeldes, et tegemist on parimate klappidega pea igas mõttes.