Mapri Ehitus ehitab Keila kooli Pargimaja

Keila kooli Pargimaja täna kolmest eri osast koosnev kompleks saab juurde veel kaks vajalikku hoonet: 20 klassiga õppeosa, lisaks söökla ja spordisaali. Ligi 4800 ruutmeetrise laienduse ehitavad Mapri Ehitus ning ja vee- ja kanalisatsioonilahendustega tegelev Magma. 2021 .sügiseks valmiva laienduse arhitekt on Projektibüroo OÜ.

Keila linnapea Enno Fels: “Keila elanikkond nooreneb. Kümmekond aastat tagasi Keilasse ehitatud uus koolimaja on jäänud  kitsaks. Uus juurdeehitus parendab oluliselt õpivõimalusi. Rajatav järjekordne spordisaal annab täiendavaid treeningvõimalusi spordiklubidele.” Linnapea kinnitusel on kooli laienduse ehitusmaksumus ligikaudu 5,1 miljonit eurot.

Mapri Ehituse tegevjuht Tarmo Roos: “Keila kooli Pargimaja laiendus on Mapri Ehitusel Lõuna-Eestis tegutseva Puka kooli kõrval juba teine töösse minev koolimaja sel aastal. Koolimaja ehitamisega toetame otseselt meie laste tulevikku ja uute koolide kaasaegne õpikeskkond tõstab kindlasti ka neist saadava hariduse kvaliteeti. Kujutan juba täna ette tuleval aastal uues hoones õppijate rahulolu.”