Viking Line teeb augustis viis lisareisi Ahvenamaale

Suurenenud huvi Ahvenamaa saarestiku vastu sel suvel paneb Viking Line’i tegema augustis lisareise. Lisareiside väljumise kuupäevad on 10., 12., 14., 17. ja 19. august.

Inno Borodenko, Viking Line Eesti juht ütleb et juulis on tunda inimeste tõsist huvi Ahvenamaale reisimise vastu ja Viking Line viib Eestist saarestikku arvestatava hulga inimesi. Borodenko soovitab Ahvenamaale jääda mitmeks päevaks ja minna Tallinnast jalgaratastega, et kogeda vahetult puutumatut loodust ja tunnetada mereäärsete paikade ajalugu. Märksõnad on pealinn Mariehamn ja sealne merekvartal, kus punase mullaga võõbatud puumajakestes, paadikuurides ja ranna-aitades lihvitakse endisaegseid käsitööoskusi. 

Kuni 19. augustini väljub Gabriella kolmapäeva ja reede hommikuti Tallinnast, peatub mõneks tunniks Helsingis ja jätkab siis reisi Ahvenamaa suunas kell 15.30. Esmaspäeva hommikuti saab Tallinnast reisi alustada laevaga Viking XPRS, veeta viis tundi Helsingis ning pealelõunal jätkata reisi Gabriella pardal. Laev jõuab Mariehamni järgmise päeva hommikul kell 8 ja asub tagasiteele kell 16.00 ning saab broneerida koha autole või jalgrattale.