Pärnus sai valmis raudteevalitsuse villa

In Nomine annab teada, et Pärnus Pikk 16 sai valmis endise raudteevalitsuse villa asemele rajatud elamu- ja ärihoone, mille ehitas Mapri Ehitus. Arhitektuurne lahendus pärineb BOA arhitektidelt.

Pikk tänav 16 hoonetekompleksi, mis koosneb uuesti ehitatud juugendvillast ja kõrvalasuvast 36 korteriga elamis- ja äripindadega hoonest üldpindala on 4000 ruutmeetrit. Ankurrentnik on Swedbank, lisaks CHB Kindlustusmaakler ja tantsustuudio Black and Brownie.

Vallo Palm, Raudteevalitsuse Villa OÜ juht ja arendaja: “Pärnu kesklinn areneb – on, kuhu tulla ja lisandub neid, kes tahavad näiteks Papiniiidu asemel kesklinnas elada ja kaasaegsetel rendipindadel töötada. Mida rohkem uusi maju, parke ja tänavaid, seda rohkem on Pärnu linn, kus inimesed tahavad olla ja aega veeta.” Korteri ruutmeetri hind on Vallo Palmi sõnul 2250-2350 eurot ning üle poole kortereist on omaniku leidnud.

Tarmo Roos, Mapri Ehituse tegevjuht: “Olen Pärnust pärit ja võimalus panustada suvepealinna arengusse on mulle meelt mööda. Pikk 16 alguses lihtsana tundunud ehitusprotsessi muutis keerukamaks nullkorrusele garaaži lisandumine ja seetõttu võttis valmimine veidi rohkem aega. Mapri Ehitusel on sel kevadel Tartus ja Pärnus mitu elumaja käsil ning nende objektide arendajad soovivad keskmisest nõudlikumale kasutajale mõeldud arhitektuurseid lahendusi ja materjale.”