Fujitsu Talents Digital Expedition

In Nomine toel sai 26.- 27. aprillil 2018 toimunud Fujitsu Talents Digital Expeditionist sündmus, kus Eestisse kogunenud 30 IT-maastiku inimest kõikjalt üle maailma said aru, kui ettevõtlik, paindlike otsustusportsessidega ja edasiviiv on elu Eestis.

Selleks korraldasime kohtumisi, kus räägiti seadusloomest, silmast-silma otsusetegemistest ja nende edukalt digivahenditega miksimisest. Saime ise ka neil kohtumistel tunda uhkust ja rõõmu kaasalööjate edust, panustamisest ja oskusest vaadata suurt pilti.

In Nomine ütleb tänusõnad võõrustajaile ja eduelamuse jagajaile:
Nortal, Cybernetica, SMIT, Maksu- ja Tolliamet, Maailmakoristusmeeskond, e-Estonia showroom, NATO Küberkaitse Kompetentsikeskus, Valkla Rannaresto, Timbeter, Technopol Ülemiste, restoran Dominic, Peeter Marvet, Mart Reimann ja loomulikult Fujitsu Eesti.