Mecro 25 oli muusikali “Robotkirves” maailma esietendus

In Nomine korraldas tööriistade ja traktorite müüja Mecro 25. sünnipäeva puhul imposantse kliendiürituse.

Tondiraba jäähall ja 1100 inimest nõudis väga head ideed ning pikka ja tublit ettevalmistust. Hea sündmuse alustalad on teadagi külalised, koht, söök-jook ja väga korralik meelelahutus. Koos lavastaja Neeme Kuningaga asusime tööristade ajalugu puurivat multimeedia-mecromuusikali “Robotkirves” ette valmistama 2015. aasta sügisel.

Peopäeval võtsid kliente jäähalli ees vastu lobisevad JCB ja Kubota traktorid. Muusikal algas retrokaadritega 1991. aastast, kui esimeses tööriistapoes oli saada vaid kivikirveid ja lõppes üübertänapäevases Peterburi tee tööriistakeskuses.

Sündmust juhtisid Rene Soom ja Liis Lemsalu, kes koos Ott Leplandiga tegi ka esimese kõikihõlmava tantsuseti. Lisaks pakkusime vahvat Raivo Tafenaud & bändi ühes üliägeda solisti Petri Someriga Soomest. Vahele müdistas ekstramagneetiline Peep Show. Eesmärk oli inimesi tantsupõrandal 4-5 tundi tantsutada ja sellega tulime toime. Kui kell üks tuli lavale VJ Kiljak ja kõlas Simply the Best, oli põrand täis.

Lisategevustena said külalised tutvuda oma tööriistahoroskoobiga – keda armastab labidas, keda vihkab kruvikeeraja.
Fotograaf Erik pildistas külalisi heinaküünis, loomulikult koos traktoriga.
Jazzlounges mängis saksi Indrek Varend trio.
Event Catering ja Eventech andsid endast kõik ja loomulikult ka Tondiraba hall.

Täna saab öelda, et oldi rahul.