In Nomine jagab kogemusi: poole aasta jagu veiseliha Lihuniku Äriga

Kommunikatsioonibüroo In Nomine on juba pool aastat olnud veiseliha usku. Tegelikult kauemgi. Meie pajas on podisenud mitte lihtsalt liha, vaid rohumaa veiseliha, mille maitse ja kvaliteet ei jäta külmaks ka kõige nõudlikumat lihasõpra. Inspiratsiooniks ja koostööpartneriks on olnud Tartus Ülikooli tänaval tegutsev Lihuniku Äri ja Resto, kust leiab Eesti parima valiku veiselihast – ja seda me ei ütle lihtsalt suusoojaks.

Meie pikaajaline kogemus Liivimaa Lihaveise ja nüüd Lihuniku Äri toodetega on kinnistanud veendumuse: veiseliha on nii maitsev kui kasulik. Lihuniku Äri perenaine Katrin Noorkõiv on tegelenud veisekasvatusega üle 20 aasta ja kinnitab seda igati – nii taldrikul kui tootmisahelas.

In Nomine roll on olnud see maitsev sõnum viia sisuloome kaudu ja sotsiaalmeedia vahendusel otse inimesteni, kes hoolivad toidu kvaliteedist.

Proovi meie lemmikut – veiseliha salatit värske kartuli ja meekastmega:
👉 Retsept siin