Haridustrefile on registreerunud ligi 700 haridustöötajat

Nädal enne on haridustöötajate aastasündmusele Haridustreff registreerunud ligi 700 haridustöötajat ja korraldajad usuvad, et tuhande haridustöötaja Paidesse kokku saamine on üsna võimalik.

Haridustrefi korraldajad Lilian Promet ja Kristi Jõeorg räägivad, et huvitavaid esinejaid on lisandunud, näiteks tuleb haridusrahvast rõõmustama naerukoolitaja Epp Priimägi. „Nüüd, kus inimesed hakkavad puhkustelt tagasi tulema, lisandub osalejaid iga päevaga ja meie eesmärk saada Paidesse kokku tuhat haridustöötajat paistab täna olevat täitsa teostatav,“ kinnitavad Promet ja Jõeorg. „Tuleme kokku Eesti suurimal haridussündmusel, tõmbame end uueks õppeaastaks käima!“

22. augustil on Paides esindatud haridusteekonna tervikvaade – lasteaiaõpetajad, üldharidus, eraldi tuuakse välja kutseharidus. Uudis on LHV stipendium koolidele ja õpetajatele. Kolmandat korda peetavat sündmust juhivad teaduse populariseerijad Aigar Vaigu ja Andres Juur, antakse välja uuendusmeelse õpetaja ja julge kooli stipendiumid ning peatoetaja on LHV Pank. Avatud on messiala, kus näeb haridusmaastikku toetavaid tooteid ja teenuseid ning saab kinnitada keha ning mekkida baristade valmistatud kohvi.

Teiste seas astuvad tuleval nädalal publiku ette inspiratsiooniesineja Roland Tokko, endine IT ettevõtja ja tänane füüsikaõpetaja Oleg Shvaikovsky, isiksusetüüpide spets Kaido Kubri, neuroteadlane Jaan Aru, näitlejast psühholoog Rita Rätsepp, Järvamaa Kutsehariduskeskuse juht Rein Oselin, Haridus- ja Teadusministeeriumi kutsehariduse reformi juht Triin Laasi-Õige, Reemo Voltri Eesti Haridustöötajate Liidust, ettevõtja ja Eesti Tööandjate Keskliidu hariduse töörühma juht Veljo Konnimois, emakeele õpetaja Terje Varul Tallinna Polütehnikumist ja Eveli Kuklane, Võrumaa Haridus- ja Tehnoloogiakeskuse Ewers juht.

Haridustrefist osavõtu soodushind on 49 eurot, registreerida saab www.haridustreff.ee

Haridustrefi messialale on tulemas

Nõmme Huvikool, Montessori Kool, Edu Akadeemia, Väike Vanker, Maurus, MTÜ Meelte Kool toiduõppe koolitused, Rikardia platvormilt leiab infot erinevate teraapiate ja praktikate kohta, Käsitöölised (FIE Hele Kingisepp), Taibutera, Kõnekindlus, Keerdus, New Venus Ehted, Praktikal Education, Motor OÜ, MTÜ Eluks Valmis, HARNO, Kaitseressursside Amet, Eesti Lasteaednike Liit, Eesti Mänguterapeutide Assotsiatsioon jt.

Süüa- juua pakuvad

KAFE Colombiano kuumad kohvijoogid Kolumbia moodi, GrillChill pakub kvaliteetset tänavatoitu, Magusavabriku jäätis ja vahvlid, Maitsev Haapsalu, Paide Vallimäe toitlustus, 

Good Poke Bowl, Booze Mule alkoholivabad kokteilid, kohv, terviseshotid ja terviselimonaadid, Hispaania tänavatoit – tacod, tortillad, churrosed, Holdemos kuumad ja külmad kohvijoogid, pagaritooted, limonaadid, Danny’s käsitsi valmistatud Ameerika stiilis smashburgerid, ”curly fries” ja popkorn kana, RanaHas Kebab jt.