Sony tutvustab uut X90L seeria telerit

Juba pikki aastakümneid on Sony olnud kvaliteetsete ja kallite telerite sünonüümiks. Viimastel aastatel on Hiina tootjate agressiivne hinnapoliitika ja üha paremaks muutuv kvaliteet toonud turule suure konkurentsi, sundides klassikalisi brände oma staatust õigustama. Kuigi Sony keskmise hinnaklassi telerid on kallid, on neil mitmeid omadusi, mis õigustavad nende kõrgemat hinda, näiteks X90L mudeli mitmekülgne suuruste valik, kvaliteetne pilditöötlus ja eksklusiivne Bravia Core teenus.

Sony X90L seeria telerid pakuvad üllatavalt head pildikvaliteeti tänu uusimale pilditöötluskiibile ja Triluminous tehnoloogiaga paneelile. Samuti on väga hea ka liikumise sujuvus. Teler pakub erinevaid eelseadistatud pildirežiime ja ka siin tuleb positiivselt üllatuda, sest kinorežiimis ja kohandatud režiimis on teleri pildiseaded paremad kui enamikul konkurentidel ning peaksid ilma lisaseadistusteta sobima ka nõudlikule vaatajale. Lisaks sujuvale kasutuskogemusele Google TV platvormil on teleril ka mitmeid praktilisi omadusi, nagu reguleeritavad lauajalad ja hääljuhtimine Google Assistanti abil.

Loe Sony X90L televiisori kohta lähemalt Digigeeniusest.