Mike Maynard sai Eurocom Worldwide’i juhatuse aseesimeheks

Ühendkuningriigi B2B PR-agentuuri Napier tegevjuht Mike Maynard liitub Eurocom Worldwide’i juhtkonnaga. Eesti esindaja Eurocom Worldwide’is on kommunikatsioonibüroo In Nomine.

Napier on juhtiv PR- ja turundusagentuur B2B tehnoloogiaettevõtetele. Napieri peakorter asub Chichesteris, Ühendkuningriigis ning selle asutas Mike Maynard rohkem kui 20 aastat tagasi. Napier liitus Eurocom Worldwide’iga 2020. aastal Ühendkuningriigi ja Iirimaa liikmesagentuurina.

Mike Maynard kommenteeris oma uut ametikohta: “Mul on au saada Eurocom Worldwide’i aseesimeheks koos oma kolleegi Christoph Schwartziga Saksamaalt. Oleme juba mitu aastat saanud kasu Napier’i liikmelisusest selles võrgustikus ning ootan võimalust aidata Eurocom Worldwide’il saavutada veelgi suuremat edu, toetades rahvusvahelist koostööd meie liikmesagentuuride vahel, et pakkuda kampaaniaid maailma juhtivatele B2B-brändidele.”

Mike ühineb Eurocom Worldwide’i praeguse võrgustiku juhtkonnaga, kuhu kuuluvad võrgustiku esimees Robin Baker, Christoph Schwartz, kes on Saksamaa Schwartz Public Relations’i aseesimees ja tegevjuht, ning võrgustiku direktor Isabel Radwan.

Eurocom Worldwide on üks suurimaid sõltumatuid PR- ja turunduskommunikatsioonivõrgustikke, mis keskendub eelkõige tehnoloogia-, tööstus- ja kaubandussektoritele. Võrgustik asutati 2002. aastal ja praegu kuulub sellesse 31 agentuuri 54 büroos, mis hõlmavad rohkem kui 90 riiki kõigil viiel kontinendil.