Elektrum Eestit asub juhtima Agnes Makk

In Nomine poole pöördus meie pikaaegne koostööpartner ja palus edastada tähtsa teate. Nimelt, alates 17. oktoobrist alustas Elektrum Eesti OÜ juhatuse esimehe ja tegevjuhina tööd Agnes Makk. Andrus Liivand jätkab tööd ettevõtte juhatuses. Juhatuse laienemine on seotud ettevõtte arendamise ja turupositsioonide tugevdamisega.

Elektrum Eesti nõukogu esimees Dmitrijs Juskovecs: “Uute ärisuundade arenedes on ettevõtte juhtkonna laienemine loomulik samm, mis aitab tulevikus kaasa kiiremale ja dünaamilisemale kasvule, aidates tugevdada Elektrumi positsiooni mitte ainult Eesti, aga ka kogu Baltikumi turul.”

Kasvu saavutamine Elektrum Eestis eeldab orgaanilist kasvu, mis on uue juhatuse esimehe eestvedamisel ettevõttele väljakutsete rohke ülesanne tiheda konkurentsiga Eesti turul. Juhatuse liikme Andrus Liivandi põhiülesanded saavad olema seotud täiendavate ärikasvuvõimaluste arendamisega, sh ühinemised ja uute ettevõtete omandamine, erinevad uued taastuvenergia ärisuunad, samuti Elektrum Drive Baltikumi-ülese elektriautode laadimisvõrgu laiendamine Eestis. Tugevnenud juhatus viib koos ellu ettevõtte kasvustrateegiat, tagamaks Elektrum Eesti jätkuva edu energiasektoris.

Agnes Makil on 28-aastane kogemus ja tulemusele ning kasvule orienteeritud lähenemine panganduses, finantstehnoloogias, infotehnoloogias ja ringmajanduses. Oma karjääri jooksul on ta Balti turul juhtinud eluasemelaene, tarbimise finantseerimist ja krediitkaarte ning Eesti turul investeerimis- ja pensionifonde. Agnes Makki varasem töö- ja juhtimiskogemus on seotud uute toodete turule  toomisega, äri kiire kasvatamise, ekspordi ja uute turgude arendamisega. Agnes on töötanud juhatuse esimehena Swedbank Investeerimisfondides, Maksekeskuses, Bertelsmanni kontsernis ning Foxways. 

Alates 2012. aastast, mil Eestis elektriturg liberaliseeriti ning konkurents klientide valikul kohalike elektrimüüjate ja uute pakkumiste vahel kasvas kiiresti, on Elektrum olnud järjepidevalt Eesti elektrikaubanduse valdkonnas liidripositsioonil. Elektrum Eesti on viimastel aastatel jätkanud äritegevuse arendamist Eesti turul mitmetes uutes ärisuundades. Lisaks elektrimüügile tegeleb ettevõte maagaasi, päikesepaneelide  ja küttelahenduste jaemüügi, taastuvenergia projektide arendamise ja Elektrumi elektriautode laadimisvõrgu loomisega. Elektrum Eesti on ka omandanud Eestis mitmeid ettevõtteid.

Foto: SeeSee Studio