In Nominega liitus konsultant Mariann Saar

Mariann Saar on lõpetanud Tallinna Ülikooli suhtekorralduse eriala ning õppinud ka Sussexi Ülikooli Brightoni Kaasaegse Muusika Instituudis. Ta on töötanud Vaba Lava müügi- ja turundusspetsialistina ja nii on tema kogemustepagasis eelkõige kultuurialane turundus ja reklaam. “Iga uus päev In Nomine tiimiliikmena toob uusi väljakutseid ning ma tahan kommunikatsioonibüroo tegemistesse palju panustada. Ja nagu alati, ka palju juurde õppida. Naasen rõõmuga tagasi kommunikatsiooni juurde, kuid kultuuri naudin endiselt täiel rinnal!” Mariann Saar toonitab ka, et väärtustab sooja ja professionaalset tööalast õhkkonda.

In Nomine partner Heikki Sal-Saller on seda meelt, et uued inimesed toovad alati endaga organisatsiooni kaasa hulga uusi mõtteid, värskeid tuuli ja tööülesannetega uutmoodi hakkamasaamist. 

„Kommunikatsioon, suhtekorraldus, PR – ükskõik, mismoodi me seda nimetame, on suhtlemine ning koostöö vahvate inimestega. Meie oleme In Nomines üle 20 aasta teinud ägedaid asju ägedate inimestega: ajakirjanike, sotsiaalmeedia tegijate, erasektori koostööpartneritega.“

In Nomine kommunikatsioonibüroo asutati 2001. aastal ja siin tegeletakse auto-, ehitus-, jäätmekäitluse, logistika-, tehnika- ning turismiala ettevõtete mainekujunduse, meediasuhete, sotsiaalmeedia ja digiturunduse projektidega, samuti sündmuste korraldamise ning foto- ja videotöödega.