Auhinnatud Sony ZV-1 vlogikaamera saab järje

Sony toob turule vlogikaamera ZV-seeria täiesti uue teise põlvkonna kaamera ZV-1 II. ZV-1st laiema vaatenurgaga ZV-1 II aitab vlogijatel luua kõrge pildikvaliteediga kaasahaaravamat sisu.

Tänu Exmor RS™ pildiandurile, BIONZ X™ pilditöötlusmootorile ja ZEISS® Vario-Sonnar T* objektiivile, saavad kõik erinevate tasemetega pildistajad nautida ZV-1 II meisterlikke võimalusi. Alates 18-50 mm lainurkobjektiivist, millega saab pildistada kõike alustades grupiselfidest kuni kitsaste siseruumide või igapäevaste stseenide dünaamiliste ülesvõteteni, on kompaktne ZV-1 II täiuslik reisikaaslane.

ZV-1 II-l on mitmeid uusi ja populaarseid funktsioone, mis võimaldavad sisuloojatel paremat sisu jäädvustada. Näiteks nagu ülilainurk ja suum, mis muudab kogu stseeni kvaliteetse jäädvustamise lihtsaks – eriti, kui pildistada selfisid käeulatuses. 18-50 mm optiline suum ja Clear Image Zoom suurendavad pilte sujuvalt, samal ajal minimeerides pildikvaliteedi kaotust, et luua videotes vaatenurka muutes vaheldust. Intelligent 3-kapsliga mikrofon tunneb automaatrežiimis ära inimeste näod või objektid ja vahetab automaatselt sisseehitatud mikrofoni suunda.

ZV-1 II on välja töötatud spetsiaalselt jätkusuutlikkust silmas pidades. Kaamera korpuse valmistamisel kasutatakse taaskasutatud materjale, mis vähendavad keskkonnamõju, ilma et funktsionaalsus kannataks. Kasutades selliseid materjale nagu bambus, suhkruroo kiud ja turult kogutud ringlussevõetud paber, on see nii keskkonnasõbralik kui ka kvaliteetne.

Uus ZV-1 II on saadaval 2023. aasta juunis erinevate Sony volitatud edasimüüjate kaudu, jaemüügihind on hinnanguliselt 1000 eurot.