Kurna Park sai nurgakivi, maha võeti sarikapärg

In Nomine esitleb: Kurna Park, Tallinna ringteel IKEA kõrval augustis avatav kaubanduspark sai nurgakivi ja hoonelt võeti maha ka sarikapärg. Uudse kontseptsiooniga 20 000 ruutmeetrist kaubandusparki arendab Tallinna Retail Park Development ja ehitab Mapri Ehitus.

Kurna Park sai nurgakivi ja hoone ehitus jõudis etappi, kus täiskõrguse saavutanud hoonelt võeti maha sarikapärg. Kõrvalasuva IKEA sõidukeid täis parklad ennustavad külastatavust ka kaubanduspargile.

VPH Groupi partner ja OÜ Tallinn Retail Park Development juhatuse liige Barry Nabuurs on rahul rentnike suure huviga, pea kõik pinnad on leidnud rentniku. Ta prognoosib, et külastajad leiavad tee kaubandusparki lihtsalt, sest naabruses asuva IKEA parklad on sõidukeid täis iseäranis nädalavahetusel. „Naabrid ei ole oma täpset külastajate arvu küll avaldanud, kuid nad on öelnud mulle, et seni on nad väga rahul ja tulemused ületavad ootusi,“ ütleb Nabuurs.