Tallinn saab suve alguseks Mööbliaida

Kommunikatsioonibüroo In Nomine annab aasta alguse esimeste tööde seas teada, et Tartu maantee väljasõidu äärde Peetrisse kerkib 4500 ruutmeetrine Mööbliait. Seni Sauel asuv esindus on ajale jalgu jäänud nii ehituslikult ja ka asukohana. Uus on lihtne kahekorruseline kaubandushoone, millele on ligipääs Tartu poole sõites. Tallinna Mööbliaida ehitab suveks Mapri Ehitus.

Mööbliaida juhataja Urmas Koorits räägib, et Tallinna tulema pani mööblimüüja hea Tartu kogemus ning Tallinna külje alla tuleb Lõuna-Eesti mööblipoe kaks korda suurem koopia. Tartu maantee algus valiti teadlikult, et ka Narva ja Pärnu poolt tulijail oleks sinna asja. „Klientide senisest parem ligipääs on igale kaubandusettevõttele oluline ja 4000 ruutmeetrit müügipinda on piisav kaalukeel,“ lisab ta. 

„Kuigi Eestis on vahemaad väikesed, kippus Sauele läinud klient meie jaoks tee peal ära kaduma. Euroopa mööblikaubanduse trend on täna selline, et kuigi koroonaajal pandi füüsilisi poode kinni ja mõeldi, et füüsilist poodi pole vaja ning tulevik kuulub vaid e-kaubandusele, tahavad inimesed siiski ostetavat mööblit oma käega katsuda. Tuled, katsud ja saad ostetu laost kätte. Nii ongi meil sümbioos toimivast e-poest ja füüsilisest kauplusest, kus on tooted välja pandud,“ räägib Koorits mööblikaubanduse köögipoolest. 

Mapri Ehituse tegevjuht Tarmo Roos ütleb, et Tallinna Mööbliait on samale tellijale järjekorras teine töö. „Meie portfellis on palju neid, kes tulevad kas kohe või siis mõne aja pärast tagasi laienduse ehk ka uue hoone sooviga. Me usume, et pikaajaline kliendisuhe on mõlemale poolele kasulik ning tagab sujuva ehitusprotsessi planeerimisest kuni hoone kasutama hakkamiseni välja. Kui ehitaja ja klient on lähestikku, tunnetatakse teineteise soove ja vajadusi paremini ja luuakse soodne pinnas edasiminekuks ja innovatsiooniks,“ räägib Tarmo Roos.