In Nomine praktikant on Kaarel Oraste

Kaarel Oraste on 20-aastane noormees Tallinnast. Ta õpib Tartu Ülikoolis ajakirjanduse ja kommunikatsiooni erialal.

Kaarel tuli kommunikatsioonibüroosse In Nomine praktikale, et saada rohkem aimu kommunikatsioonist. „Ülikooli esimesel aastal olid enamik aineid seotud just ajakirjandusega ning seetõttu jäi mulle üsna segaseks, mida kommunikatsioon endast täpsemalt kujutab. Selleks, et selgust saada, otsustasin kohe esimesel suvel suunduda kommunikatsioonibüroosse praktikale. Tahtsin kommunikatsioonipraktikale, et tegeleda erinevate teemadega ning iga uus päev siin sisaldab endas mingit uut aspekti. In Nomine kommunikatsioonibüroo jäi mulle silma pikaajalise töökogemuse ja varasemalt tehtud tööde tõttu.“

Praktikalt loodab Kaarel saada kogemusi, mis aitaksid teda nii ülikooliõpingutes kui ka edasises tööelus. „Minu jaoks on praktika oluline seetõttu, et aitab inimesel mõista, kas valitud eriala teda tegelikult ka huvitab ning milline võib välja näha igapäevane töö sel erialal. Lisaks võimaldab praktika end proovile panna ning rakendada oma seniseid teadmisi.
Hetkel pakub enim huvi turunduskommunikatsioon ning ilmselt soovin seda ka tulevikus viljeleda, aga nagu noore inimesega ikka, siis on kõik veel lahtine,“ räägib ta.

Kaarel mängib vabal ajal jalgpalli ja tennist ning on väikest viisi filmifanaatik. Eesti jalgpallureist peab ta lugu Henri Anierist, maailma tennisistidest jälgib ta Rafael Nadali tegemisi. Tema lemmikfilm on Christopher Nolani „Tähtedevaheline“.