Elektrilise Mégane E-Techi testisõidud Poolas

Tänava aasta aprillis toimusid ajaloolises Poola sadamalinnas Gdanskis elektrilise Renault Mégane E-Techi rahvusvahelised testisõidud. Kohal oli autoajakirjanikke Eestist, Lätist, Leedust ja mujalt üle Euroopa, et heita pilk Renault uusimale täiselektrilisele Mégane’ile. Kohalolijad said lisaks uudistamisele ka autodega omajagu sõita, et tunda, millised on masina sõiduomadused ja kasutajakogemus.

Testisõidud toimusid 26. – 27. aprillini Gdanskis ja selle ümbruses. Eestist olid kohal kolm ajakirjanikku ning nende päev algas juba üsna varakult, kui nad Tallinnast lennukile astusid. Keskpäevaks oldi juba Poolas, kus neile pakuti lõunast kehakinnitust. Pärast seda tutvustati lühidalt autosid ning edasi läkski juba sõiduks. Õhtul seevastu võõrustati külalisi uhkes FINO restoranis Gdanski südalinnas. Järgmine hommik saadi korra veel kokku, söödi hommikust ning algas teekond tagasi Tallinna poole.

Täiesti uus Mégane E-Tech Electric on tehnoloogia laps, Renaulution kava laps. See on esimene mudel, mis on 100% “Valmistatud ElectriCitys”, mis on Renault Grupi Põhja-Prantsusmaal asuv uus tööstuskeskus ja Euroopa liider elektrisõidukite tootmises. Tõelise prantsuse kultusautona kaunistab selle esiklaasi kuke siluett, mis sümboliseerib sõiduki Prantsuse päritolu ja tootmist. Täiesti uus Mégane E-Tech Electric, mis on valmistatud Euroopa südames peamiselt Euroopa materjalidest (70% kogukaalust), on kompaktne elektriauto, mis on loodud Euroopa kliente silmas pidades.

In Nomine aitas nõu ja jõuga Eesti ajakirjanike valikul, neile pressimaterjalide koostamisel ning ühtlasi organiseeris transpordi Poolasse ja tagasi.