Eesti Elektritööde Ettevõtjate Liit EETEL sai uue juhatuse

Kommunikatsioonibüroo In Nomine teatab, et Eesti Elektritööde Ettevõtjate Liidu (EETEL) üldkoosolek valis liidule uue laiapõhjalisema juhatuse. Nüüdsest kuulub juhatusse 9 liiget elektriala erinevatest ettevõtetest. Juhatus valis esimeheks Harju Elekter Grupi ettevõtte Energo Veritas juhi Kristo Reinholdi ning aseesimeheks sai E-Service ASi tegevjuht Krister Peetmaa. Uuenenud koosseisuga juhatuse strateegilised suunad on liidu kiire areng, valdkonna maine ja kvaliteedi parendamine ning eriala ja selles tegutsemise jätkusuutlikkus.

EETELi tegevjuht Kaarel Jänes ütleb, et elektritööde ettevõtjate liit peab olema elektrivaldkonna eestkõneleja, kujundaja ja peamine partner Eestis, aga ka liikmetele suunanäitaja ambitsiooniks välisturgudel. „Riik ja teised tellijad peavad hakkama elektritööde ettevõtjad kuulama, kaasama, meiega arvestama. EETELi liikmed tunnevad, et elektriala ettevõtteid ühendavasse liitu kuulumine annab võimaluse ärikeskkonda kujundada ning areneda. Me oleme kvaliteedimärk ja liikmesettevõtetele platvorm koostööks ning äritegemise toetamiseks,“ räägib tegevjuht.

EETELi juhatus valis üksmeelselt esimeheks Kristo Reinholdi, kes oli samal positsioonil ka eelmises koossisus. „Elektrivaldkond on suurtes muutustes ja erinevad osad ei toimi enam eraldi, vaid sünergiana. Selleks oleme kaasanud EETELi arengusse laiemapõhjalise juhatuse, kes neid erinevaid osi omavahel kokku liidavad. Meie eesmärk on, et tulevikus räägiksid tellijad, projekteerijad, materjalide tootjad ja maaletoojad, ehitajad kuni elektriala õppeasutusteni välja sama keelt,“ ütleb Reinhold.

Eelmisest koosseisust jätkavad EETELi juhatuses Mart Aguraiuja, Jevgeni Lištšina, Krister Peetmaa, Kristo Reinhold, Janek Sulev ning uued liikmed on Marti Mäevere, Innar Pinn, Indrek Reinsalu ja Timo Raimla.