Unifiedpost käivitas Euroopas uue arvelduslahenduse Banqup

Unifiedpost käivitas Euroopas väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele uue arvelduslahenduse Banqup, mis lihtsustab arveldust, kiirendab raha liikumist ja hoiab kokku ettevõtete aega.

Andrus Kaarelson, Unifiedposti tegevjuht räägib, et Eestis on olnud puudus kaasaegsetest väikeettevõtete arvelduslahendustest ning arvetega seotud tegevusi on tehtud käsitööna, seda aga ei saa tänases IT-maailmas enam heaks kiita.

„Ettevõtted on huvitatud sujuvast arveldusest, kus esitatud arved kinnitataks ja tasutaks õigeaegselt. Unifiedpost võtab Euroopas kasutusele uue arvelduslahenduse Banqup, millega kiireneb raha liikumine ostjalt müüjale märkimisväärselt. Uue lahenduse kasutajad saavad alustada arvete loomisest ja saatmisest, seejärel hakata arveid digitaalselt vastu võtma ja tasuma, tšekke digiteerima ja arveid arhiveerima. Kuna tegu on meie loodud e-arvete saatmise keskkonna arved.ee järeltulijaga, siis esimesed kasutajad on senised kliendid, ent teenus on avatud ka kõigile teistele,“ lisab Banqupi ärijuht Marek Laanisto.

Raha õigeaegse laekumise kõrval toob Marek Laanisto välja teise ettevõtjale olulise teguri, ajavõidu: „Selle asemel, et arveid käsitsi sisestada ja raamatupidajaga jagada, toimub e-arvelduses kõik automaatselt. Meie arvutuste järgi hoitakse väiksemates ettevõtetes arvetega tegelemiselt kuu jooksul kokku üle 13 tunni, suuremates firmades on ajavõit märkimisväärselt suurem. Me anname ettevõttele võimaluse investeerida üle jäävat aega ja raha arengusse, automatiseeritud kiire arvemajandus laseb kasvada ja areneda.“