Renault Austral tuleb senisest jõulisem ning veelgi tehnoloogilisem

Renault maasturite valik täieneb uhiuue Renault Australiga. See toetab jõupingutusi naasta C-segmenti, mis moodustab ülemaailmse autoturu tuumiku. Uus Austral on osa „autod elamiseks“ traditsioonist ja tähistab uut verstaposti C-segmenti naasmises, mida alustasid Renault Arkana ning uus Megane E-Tech Electric. Uue laine „Nouvelle Vague’i“ eesmärk on muuta bränd tehnoloogia, puhta energia ja teenuste valdkonna etaloniks.

Värske C-segmendi maastur Renault Austral

Renault Austral on kooskõlas Renaulution plaaniga. Juba selle nimi manab silme ette pildid lõunamaa otsatult avaratest maastikest ja on lubadus lõpututest võimalustest, mis on brändi DNA tunnusmärk.

Sellest tulenevalt on Australi väliskujundus omane maasturitele üldiselt, kuid on lisaks sportlik, sensuaalne ja tehnoloogiline. Esmakordselt Renault’ sõidukite puhul on see saadaval ka eksklusiivses Esprit Alpine versioonis, mis pakub sportlikumat välimust, dünaamilisi ja põnevaid disainifunktsioone.

„Täiesti uus Austral on täiuslik C-segmendi maasturi kehastus ja näitab, mida Renault suudab pakkuda“, sõnab Renault Grupi tegevdirektor Luca De Meo.

Australi elegantne ja kõrgtehnoloogiline interjöör pakub Renault’ ajalugu tähistanud peremudelite väärilist mugavuse taset. Avara ja külalislahke interjööri krooniks on OpenR ekraan, mis kuvab nii armatuurlaua näidikuid kui ka navigatsiooni- ja multimeediasüsteeme, ühendades samal ajal Google’i teenused ja rakendused. Kaks suurt 12-tollist ekraani ja 9,3-tolline silmade kõrgusel asuv ekraan moodustavad kokku ligi 1000 cm2, et saavutada intuitiivne, kaasahaarav ja ühendatud sõidukogemus.

Uuel mudelil Renault’ tootenimekirjas on kokku 32 juhiabi (ADAS), MULTI-SENSE seaded ja Renault uusim neljaratta roolisüsteem 4CONTROL Advanced.

Ühtlasi on Austral ka esimene Renault’ sõiduk, mis on konstrueeritud alliansi raames välja töötatud 3. põlvkonna CMF-CD platvormil. Lisaks on sel uusim ja tõhusam versioon E-TECH süsteemist „Full Hybrid“ ja kaks 48 V või 12 V „Mild Hybrid“ bensiinimootorit.

Täiesti uue Renault Australi tellimine algab 2022. aasta keskel ja müük algab sügisel.

Rohkem infot uuest Renault Australist leiab SIIT.