Vintselle arendab Sauele tootmis- ja laohoonet

Saue Tehnoparki tuleb kinnisvaraarendaja Vintselle stock-office tüüpi 3000 ruutmeetrine büroo-, tootmis- ja laohoone, mille ehitab Mapri Ehitus. Oma kõrguse saavutanud hoonelt võeti sarikapärg, kommunikatsioonibüroo In Nomine oli kaamerate ja mikrofonidega platsis.

Vintselle arendusjuht Kristjan Seiman räägib, et Saue stock-office on ettevõttele esimene mitme üüripinnaga objekt Saue Tehnopargis, mis pakub paindlikke võimalusi erinevate suuruste ja soovidega äridele. „On näha, et ladu-büroo tüüpi hoonete vastu on nõudlus turul jätkuv. Meie Saue stock-office’i potentsiaalsed rentnikud on siinsed ettevõtted, kes oma amortiseerunud pindadelt soovivad energiatõhusamasse hoonesse tulla,“ kinnitab Seiman

Mapri Ehituse tegevjuht Tarmo Roos ütleb, et kliendid küsivad üha enam projekte, mis on paindlikud kasutuses ja kus on pööratud tähelepanu ergonoomikale. Neile kahele omadusele tuleb kindlasti mõelda ehitise planeerimisel. „Mis puutub aga moodsatesse ladu-büroo tüüpi hoonetesse, siis ehitajana tundub mulle, et neile jagub nõudlust ja ruumi linnade ümbruses,“ lisab Tarmo Roos.

Saue tootmis- ja laohoones on 14 boksi suurusega 150 – 300 m2 ja neid saab vajadusel ka liita. Hoone valmib 2022. aasta juunis.

Vintselle on 1995. aastal asutatud kinnisvaraarendus- ja haldusettevõte, mille portfelli kuulub umbes 50 000 m² üüripinda Eestis ja Lätis, kus täna tegutseb üle 180 kliendi.