Marje Paddar liitus In Nominega

Marje õppis Tartu Ülikoolis peaerialana kirjandust ja kultuuriteadusi ning kõrvalerialana ajakirjandust ja kommunikatsiooni. Magistrikraadi omandas ta Tallinna Ülikoolis strateegilise ja korporatiivse kommunikatsiooni erialal. Enne In Nominesse jõudmist töötas Marje online-müügi, digi- ja sotsiaalmeedia ning mõjuisikute turunduse valdkonnas, samuti tegeles erinevate vabatahtlike projektidega.

Huvi kommunikatsiooni vastu sai alguse ülikooliõpingute alguses. Õppides esmakursuslasena aineid nagu “Kultuuridevaheline kommunikatsioon” ning “Keeleteaduse alused”, hakkas Marje aina enam mõtestama erinevate keelte ja kultuuride subjektiivsust ning mõistma kommunikatsiooni olulisust. Huvi kasv päädis kommunikatsiooni võtmisega kõrvalerialaks. Marje: “Mida rohkem hakkasin aru saama kommunikatsiooni olemusest, seda rohkem tundsin, et see mind kõnetab. Samuti paelub mind kommunikatsiooni ja suhtekorralduse juures selle universaalsus – see on midagi, mida saab kõikjal ja ükskõik mis valdkonna puhul rakendada.”