Mapri Ehitus ehitab Pärnusse PROMO Cash&Carry kaupluslao

Pärnusse tuleb uus PROMO Cash&Carry kauplusladu. See on Leedu firmale Sanitex kuuluv teine kauplusladu Eestis, ehitaja on Mapri Ehitus ja hoone lepinguline maksumus on 3,34 miljonit eurot.

Šarūnas Pranukevičius, Sanitexi tegevjuht ütleb, et otsus ehitada Tallinna kaupluslao järel järgmine kauplus Pärnusse on osa ettevõtte pikemaajalisest laienemisplaanist. „Pärnu valisime asukohaks lihtsal põhjusel – soovime olla klientidele lähemal ning nende jaoks mugavalt kättesaadavad. Soovime olla ka osa kohalikust ärikeskkonnast, lähemal kohalikele tootjatele ja partneritele. Me ei otsi üksnes väljundit, et müüa. Me soovime ka osta kohalike tarnijate toodangut ja nii oleme igati avatud koostööks ja oma sortimendi arendamiseks,“ räägib Šarūnas Pranukevičius.

Tarmo Roos, Mapri Ehituse tegevjuht on seda meelt, et kaupluslao kliendid saavad suurema kaubavaliku ja olemasolevate kauplustele tekib Pärnus tugev konkurent. Tähelepanu tõmbab kindlasti sigarituba, mida muudes kauplustes ei ole. „Ehituslikust küljest vaadates, antud piirkonnas on keerukad pinnaseolud koos kõrge  pinnasevee tasemega, hooned rajatakse vaiadele. Lisaks tuleb hoonele suuresildeline fermilahendus ning tänapäevane sprinklersüsteem,“ selgitab Tarmo Roos.

Pärnu uus kauplusladu tuleb Niine tänavale. Eripära on eelkõige professionaalsele kliendile suunatud lai sortiment. Näiteks on seal nõude osakond, mis on keskendunud just HoReCa kliendile mõeldud nõude müügile. Sealt saab osta lauanõusid ka eritellimusega. Lisaks sellele on PROMO Cash&Carrys walk-in humidor – spetsiaalne selleks ehitatud ja kindlat niiskustaset hoidev sigariruum, kus on saadaval maailma kuulsamatest sigaripealinnadest pärit sigarid. Samuti loodetakse värske kala letiga rikastada eksklusiivsete kalade ja mereandide valikut merelinnas Pärnus.