Eurocom Worldwide laieneb Kesk- ja Ida- Euroopas

Ülemaailmne PR-võrgustik määras Uniomedia uueks liikmesagentuuriks Ungaris.

Ungaris tegutsev Uniomedia liitus ülemaailmse suhtekorraldusvõrgustiku Eurocom Worldwide’iga. Uniomedia on täisteenust pakkuv kommunikatsioonibüroo ja juhtiv PR-agentuuride võrgustik, mis tegutseb 14 Kesk-, Ida- ja Lõuna-Euroopa riigis. Uniomedia piirkondlik peakontor asub Ungaris Budapestis, kus agentuur loodi 2007. aastal. 

“Meil on hea meel teha koostööd Eurocom Worldwide’iga ja hea meel tuua oma kohalikud teadmised sellesse mainekasse kommunikatsioonibüroode võrgustikku üle kogu maailma,” kommenteerib Uniomedia kaasasutaja Zsofia Balatoni.

Uniomedia tegutseb aktiivselt nii sidusrühmadega suhtlemisel kui ka valitsussuhetes ja on ka rahvusvaheliselt tuntud sisulooja. Uniomedia teenused ulatuvad multimeediumisisu väljatöötamisest sotsiaalmeedia haldamiseni, millega kaasneb tugev usk andmepõhise strateegilise kampaania ja sisupõhise lähenemise poole.