Isekallur kaasab ühisrahastusplatvormil kuni 300 000 eurot

Maavarade ja täitematerjalide e-pood Isekallur arendab investoreid kaasates välja ärikliendile suunatud materjalide tellimus- ja haldamisplatvormi ning suurendab oma  masinaparki. Selleks kaasatakse ühisrahastusplatvormil Fundwise investorite abiga kuni 300 000 eurot, 28. aprilliks on kogutud üle 50 000 euro. Isekalluri uuring tõi välja, et e-lahenduste kasutamine Eesti ehitussektoris on puudulik.

Loodav, 2022. aastal kasutajateni jõudev platvorm lihtsustab toodete ja teenuste müüki, arveldamist ja lepingute sõlmimist. Eelkõige leiab süsteem kasutust koostöös ehitusettevõtetega, kel seni puuduvad digitaliseeritud lahendused objektile materjalide ja tehnika tellimiseks.

Laienemiseks on käivitatud ühisrahastuskampaania Fundwise’is, investeeringuid kaasatakse maikuuni. Ettevõte pakub osalust 4,76% kuni 13,04% ja investeerida saab alates 160 eurost. Investoritel on võimalus saada tulu dividendimaksetest 2023. aasta kasumist vähemalt 30 protsenti, väljamaksetega 2024. aastal.

Isekallur OÜ juhatuse liige Silvar Vähk räägib, et uuring näitas e-lahenduste kasutamise puudulikkust ehitussektoris. “Kuigi ettevõtete juhid kasutavad eraelus e-poode ning muid digilahendusi, siis ettevõttena nad neid lahendusi ei kasuta, kuna nende soovidele vastavat teenust ei ole. Meie loodav tarkvara teeb ära kogu töö – alates kliendi ostust kuni kohale toimetamiseni. Isekalluri peamine fookus on kasvamine ja laienemine, seetõttu reinvesteerime järgnevate aastate kasumi, mis tähendab suuremat tootlikkust ja tulu tulevikus.”

Vaata ka https://fundwise.me/et/pitch/isekallur