Context Public Relations liitus Eurocomiga

Ülemaailmne suhtekorraldusvõrgustik Eurocom Worldwide, kuhu ka In Nomine kuulub, sai ühe liikme võrra rikkamaks.

Nimelt ühines Eurocomiga UK suhtekorraldusfirma Contex, kes keskendub just IT- ja tehnoloogiasektorile, sealhulgas Suurbritannias ja Iirimaal.

Context aitab tehnoloogiaettevõtetel oma äri kasvatada meediasuhete, sisuturunduse, sotsiaalmeedia ja sissetulevate turundusprogrammide kaudu, mis põhinevad 28-aastasel kogemusel ja teenindavad üle 200 siseriikliku ja rahvusvahelise tehnoloogiakliendi.
Meeskond on tegelenud rahvusvaheliste suurettevõtete jaoks ülitundlikest küsimustest alates ühinemistest ja ülevõtmistest kuni turvarikkumiste ja tooteohutuse probleemideni. Kontekst on ka Ühendkuningriigi PRCA liige, näidates oma pühendumust standarditele ja eetikale.

Tere tulemast Eurocomi, Context!