Eesti Energia müügiarvete saatmise partneriks sai Fitek

Fiteki pressiteade 8. oktoober 2020

Unifiedpost Group’i kuuluv Fitek sai Eesti Energia müügiarvete saatmise partneriks

Finantstehnoloogia ettevõte Fitek, mis kuulub Unifiedpost Group’i, võitis riigihanke ja saadab iga kuu Eesti Energia klientidele üle poole miljoni müügiarve, millest 90% on elektroonilises formaadis.

Fitek ja Eesti Energia sõlmisid kogu kontserni arvete saatmise ja haldamise lepingu neljaks aastaks. Fitek edastab arveid kõikidesse kanalitesse: pankadesse, e-postiga või paberarve kujul. Ettevõtetele saadetakse e-arveid ka otse nende raamatupidamistarkvarasse.

Andrus Kaarelson, Fitek ASi tegevjuht ütleb, et koostöö alustamine Eesti suurima ettevõttega on Fiteki viimase kolme aasta suurim tehing Baltikumi turul. “Fitek saadab igakuiselt Eestis 1,5 miljonit arvet ning Eesti Energia leping lisab sellele veel juurde üle poole miljoni arve. Koostöös Eesti Energiaga võtame eesmärgiks kiirendada e-arvetele üleminekut Eestis laiemalt. Finantsprotsesside digitaliseerimine aitab ettevõtetes tööd automatiseerida, parendada äriprotsesse ja suurendada efektiivsust. Ühtlasi hoitakse kokku aega ja kiireneb raha liikumine.”