Marta Liisa Suitslepp on In Nomine praktikant

Marta Liisa on värske praktikant In Nomines. Ta tuli siia, et saada praktilisi kogemusi meedia- ja kommunikatsioonivaldkonnas ja panna end proovile, kas koolis õpitu päriselt ka paika peab. “Sain bakalaureuse Tallinna Tehnikaülikoolis Rahvusvahelise ärinduse alal ja tundsin, et finantsguru minust ei saa. Viimase hetke otsusena andsin avalduse sisse Tallinna Ülikooli meedia õpingutesse ning ei kahetse kordagi,“ räägib ta. “Viimane aasta ongi möödunud nüüdismeedia magistriõppe eriala loengutes käies ja just see tundub olevat ka valdkond, millega ma end tulevikus siduda tahaksin.”

Lisaks koolile töötab Marta Liisa AS Betoonimeistris müügiassistendina ning õhtuti lihvib noorte neidude korvpalli oskusi, samuti on ta üks eestvedajatest Eesti noorte heategevusorganisatsioonis LEO-klubi Tallinn. In Nomines praktikal olles loodab ta mõista paremini kommunikatsioonivaldkonna tulevikuvõimalusi ning kirjutada ja saata välja päris esimese pressiteate.