Mapri Ehitus ehitab Paidesse Valgekivi ärikeskuse

Mapri Ehitus ehitab Paidesse Prääma teele kolmest hoonest koosneva Valgekivi Ärikeskuse, esimene hoone valmib 2021 aasta jaanuaris. Kokku on rendipinda hoonete peale 7500 ruutmeetrit ning esimesteks rentnikeks on Stokker, Würth, Hüdroscand ning WEG Eesti. 

Tellija, Valgekivi OÜ juhatuse liige Aare Parts ütleb, et tehnokülasid on Eestis igal pool, kuid Paides pole varem midagi sellist tehtud. Eesmärgiks on näidata elu võimalikkust väljaspool Tallinna ning Järvamaa inimesed saavad peagi teha tööd ja vajalike kaupu ning teenuseid soetada värsketel pindadel tänapäevastest tingimustes. 

Tarmo Roosi, Mapri Ehituse tegevjuhi sõnul on ärikeskuse ehitamine eriline, sest nad on kaasatud ehitusprotsessidesse algusest peale ning eeltöö on käinud juba aasta otsa. Eesti ehitusturul on jätkub vilgas tegutsemine ning konkurents ei ole Roosi meelest vähenenud.