Eliise Evartov on In Nomine teine praktikant

Käesolev aasta on lisaks kõigele muule eriline ka selle poolest, et kommunikatsioonibüroo In Nomine kutsus appi koguni kaks parktikanti.

Meie teine praktikant Eliise on alates sügisest Tartu Ülikooli bakalaureuseõppe kolmanda aasta tudeng ja In Nomines on ta praktikal juba teist suve. Tema sõnul on praktikal käimine hea võimalus heita sügavam pilk kommunikatsioonimaailma, lisaks aitab see ka koolis õpitavat paremini mõista. „Praktikal saad sa teha just neid asju, millest on koolis räägitud, kuid milles sa ei ole ise saanud veel kätt proovida,“ arvab Eliise ise.

Kui eelmisel aastal õnnestus Eliisel praktika käigus kirjutada oma esimene pressiteade, siis sel aastal soovib ta panustada ka ürituse korraldamisse ja sotsiaalmeedia haldamisse. Peale ülikooli lõppu on tema soov suunduda tööle just nimelt kommunikatsiooni valdkonda.