Juulis liitus In Nomine tiimiga Kertu Rohumägi

Poolteist aastat välismaal elanud ning seejärel turundusega tegelenud Kertu Rohumägi alustas juulis In Nomines tööd suhtekorralduse konsultandina. 

Kertu on lõpetanud Tallinna Ülikooli ning omandanud seal bakalaureuse kraadi suhtekorralduse erialal. Peale ülikooli lõppu viis elu Maltale, väikesele kivile keset Vahemerd, kus ta tegeles kliendisuhetega. Poolteist aastat hiljem oli aeg kodumaale naasta ning koheselt tuli ka pakkumine olla abiks sotsiaalmeedia haldamisel. Abiks olemisest kujunes aga välja erinevate turunduslike ülesannetega püsiv töö ning ühest kliendist sai mitu. 

“Ma ei olnud ülikooli ajal kunagi turundusele mõelnud ega arvanud, et võiksin sellel alal kunagi töötada. Ausalt öeldes mulle hakkas isegi meeldima, aga siiski kripeldas hingel soov tegeleda suhtekorraldusega – sai ju kolm aastat seda ülikoolis õpitud ja selle nimel pingutatud.” 

“Välismaal elatud aeg õpetas mulle võib-olla kõige enam seda, et kui on vaja, saan kõigega hakkama. Asusin tööle täiesti võõras valdkonnas, kuid suutsin end kiirelt tõestada. Eestisse naastes sukeldusin tol hetkel tundmatusse turundusse ja õppisin käigu pealt. Kuigi jah, koolis õpitud teooria ei ole päris sama, mis töökogemus, usun, et saan suhtekorralduses sama hästi kui mitte veel paremini hakkama,” sõnas Kertu lõpetuseks.