Tallinn korraldab taas moodsa õppimise festivali

Eelmisel aastal kinkis moodsa õppimise festival „iduEDU“ õpetajatele-õpilastele-lapsevanematele Eesti Vabariigi juubeli puhul 100 töötuba. Mullusest edust hoituna toimub selle sügise koolivaheaja reedel 25. oktoobril kell 11-16 Tallinna kesklinna hariduskvartalis taaskord “iduEDU” festival.

Toetamaks uuenenud õpikäsitust laiemalt, on Tallinna kesklinna HARIDUSKVARTALIS, ehk Tallinna Reaalkoolis, Tallinna Inglise Kolledžis, Tallinna Kesklinna Põhikoolis, Tallinna Keskraamatukogus ja nende vahelisel õueajal ettevalmistamisel töötoad õpetajatele, õpilastele ja vanematele. In Nomine aitab üritust korraldada ja soovitab festivali väljapanekute-alale ettevõtetel tulla ja tutvustada uuenduslikke, seni pigem tavatuid võimalusi mida õpetamisel-õppimisel võiks kasutada.

Töötube ja ettekandeid veavad Tallinna Ülikool, eKool, HITSA ja Startup Estonia ning Tallinna Reaalkool, Tallinna Inglise Kolledž ja Tallinna Kesklinna Põhikool, samuti Tallinna Keskraamatukogu ja erinevad õpilasfirmad.

Täpse ajakava leiate 26. augustist alates iduedu.ee veebilehelt ja Facebookist ning siis saab ka end osalejaks registreerima hakata.