In Nomine esitleb uut kolleegi

Varem turundusmaastikul tegutsenud Mai Sillamäe alustas novembri lõpus tööd In Nomines. Saame tuttavaks!

Mai lõpetas 2016. aastal Tallinna Ülikooli bakalaureuseõpingud suhtekorralduse erialal ja keskendus oma lõputöös pressiteadete loetavuse ja tõhususe uurimisele. “Tahes-tahtmata erineb õpikutarkus elukogemustest ja selle analüüsimine oli mu jaoks väga huvitav!

Oma kolm praktikakuud tegutses Mai Ida-Tallinna Keskhaigla turundustiimis, mille fookus oli tekstiloomel – sisekommunikatsiooni ja trükimeedia haldamisel. Praktika lõppedes alustas Mai tööd Uber Estonias ja korraldas enam kui kaks aastat peamiselt ettevõtte üritusturundust ja kommunikatsiooni.

Uusi väljakutseid kommenteerib Mai nii: “Töö kommunikatsiooniettevõttes paelub mind väga, sest koostöös erinevate partneritega saab ja tuleb enda silmaringi pidevalt avardada. Iga päev õpetab midagi uut!”