Saint-Gobain Glassi suvepäevad Nõiariigis

Saint-Gobain Glass pidas oma tänavusi suvepäevi maailma kõige väiksemas ja erilisemas riigis – Nõiariigis, mis asub Uhtjärve Ürgorus Võrumaal.

Suvepäevalised said päeva jooksul osa võtta erinevatest sportlikest tegevustest, olgu selleks tõukerattamatk Uhtjärve Ürgorus, võrkpallitreening kogenud võrkpalluri ja treeneri Argo Meresaare käe all või tugitoolijalgpall. Lisaks sai jõudu proovida Nõiariigi ainulaadses spordialas – luuaviskes.

Jaanus Pärnpuu askeldas pere väiksemate liikmetega, küll vahvaid mänge mängides, meisterdades või muusikavideot salvestades. Youtuber Elvis Liivamägi jagas nippe kuidas ägedaid videosid teha. Lastel oli võimalus külastada ka lähedalasuvat Liikluslinna, kus lapsed said õppida autosõitu ja liikluseeskirju.

Õhtusesse programmi mahtus veel šamaanirännak koos nõid Anu Pahkaga, ruunimärkide tegemine, saunatamine ja ujumine ning muidugi ka korralik kõhutäide.

Hiliste öötundideni mängis tantsumuusikat ansambel Regatt.