Uus Dacia Duster – rahvusvaheline test Riias

13. – 14. märtsil kutsuti Läti, Leedu ja Eesti autoajakirjanikud Lätti Jurmalasse uut Dacia Dusterit katsetama.

Kevade algusele iseloomulikud ilmastikutingimused pakkusid pori, lund ja suhteliselt raskeid sõidutingimusi. See oli suurepärane võimalus näha, mida uus Dacia Duster suudab. Põhjalikult testiti autot 333 Track’il, kus saab maastureid erinevatel marsruutidel põhjalikult katsetada.
Ajakirjanikel oli võimalus võrrelda eelmist Dacia Dusterit uuega ka asfaltteel, nägemaks, kuidas on arenenud auto juhitavus. Vihmane ilm ja libe rada tegid võrdluse veelgi ilmekamaks.

Kaks päeva raskeid katseid erinevates tingimustes ja maastikel ning järeldused olid sarnased – uus Dacia Duster on endiselt erilise välimusega ja eelmise mudeli kõigi heade omadustega, paranenud on samas sõidunauding nii maastikul kui ka maastikult väljas. Uus Dacia Duster on tuginenud eelmise mudeli parimatele omadustele ja teinud peaaegu kõigis valdkondades suurepäraseid parandusi, säilitades samas šokeerivalt taskukohase hinna.