Stokkeri ajakiri Tiim

Stokkeri ajakirja Tiim sisu loomine on In Nomine esimese poolaasta üks kordaminekuid.

Kas teate näiteks, mis sorti lilli tuleb kasvatada selleks, et panna püsti Baltikumi suurim tööriistakeskuste kett Stokker? Kes pakub roose, see eksib. Õige vastus on, et tulpe tuleb kasvatada. Nõukogu esimees Ando Aron räägib Tiimi lugejaile, kuidas 26 aastat tagasi kõik alguse sai.

Ajakirjas Tiim on juttu Loksal aatomijäälõhkujaid ehitavast Marsalis Metallist, Eesti oma tsiklist Renard, 21. sajandi traktoritest, Lätis äri tegemisest, Stokkeri Tööõpetuse Meistrivõistlustest ja paljust muust. Linnar Viik mõlgutab mõtteid tööriistade tulevikust, Valdo Jahilo viskab tööriistanalja ning Olav Osolin sai Stokkerile nime pannes eeskuju Stockmannilt.

Ajakirja loomise tiimis olid Heikki Sal-Saller, Peep Ehasalu, Urve Kask, Krista Must, Reeli Eelmaa, fotograafid Kristjan Lember ja Erik Riikoja, üüberkannatlik kujundaja Allan Kuusik ning vastutav väljaandja, proua ilutulestik Asti Piron.

Ajakiri Tiim on lugejatele valmis kõikides Stokkeri tööriistakeskustes.