Renault pani universaalid ritta

28. aprillil rivistasime A Le Coq Arenal üles Renault’ mudelite universaalkerega versioonid Talisman Grandtouri, Megane Grandtouri ja Clio Grandtouri, et mõõta nende mahutavust praktiliste asjade näitel.

Võtsime testiks kaasa tavapärased, kuid ebamugavad esemed: kolm eri suuruses jalgratast, võimlemispalli, suure spordikoti ning suusad.
Eestlased hindavad autode juures praktilisust ja mahutavust, mida kinnitab ka meie tänavapilt. Kolmest Renault’ mudelist, mis saadaval nii sedaan- kui ka universaalkerega, pooled müüakse Eestis universaalidena. Euroopale omane tiheda liikluse ja parkimisprobleemide tõttu väikeste autode eelistamine ei ole meil veel trendiks saanud.

Kuna Eesti Jalgpalli Liidu autoparki on aastaid soetatud vaid Renault’ autosid, siis sellest ka põhjus, miks seekord pressiüritusega A. Le Coq Arena jalgpallistaadionil käisime.

Renault’ universaalide pakiruumide mahutavus:Renault Clio Grandtouri pagasiruumis on ruumi 445 liitrit, kui tagumised istmed alla lasta, on pagasimahu suurus 1380 liitrit.Renault Megane Grandtour pagasiruumis on ruumi 521 liitrit, kui tagumised istmed alla lasta, on pagasiruumi suurus 1504 liitrit.Renault Talisman Grandtouri pagasiruum mahutab 572 liitrit, kui tagaumised istmed all lasta, on pagasiruumi suurus 1621 liitrit.