Anna Sooniste on juba teine In Nomine praktikant sel suvel

In Nomine tervitab uut praktikanti – Anna Soonistet, kes on Glasgow, Strathclyde ülikoolis omandamas bakalaureuse kraadi turunduses. Pärast mitmeid välismaal veedetud aastaid, Glasgow ja Rootsi, lootis Anna saada kogemust turunduses ja avalikes suhetes just koduses firmas.

Aastaid tagasi gümnaasiumi õpingute ajal Tallinnas koges Anna reisimise lummavat jõudu. Kord saanud juba maitse suhu osaledes rahvusvahelistel noortevahetustel, ei osanud ta sellele lõppu teha. Läbi viimaste aastate on talle koduks olnud London ja Glasgow Suur-Britannias ning Lund Rootsis. Selle tulemusena on ta saavutanud hea arusaamise rahvusvahelistes suhetes.

Esimesed kogemused turunduses on ta omandanud sündmusi organiseerides aga ka ülikoolis õpingute ajal aktiivselt tegutsedes Enactuses ja Aiesecis.
Kuna Anna alustab varsti oma viimase aastaga bakalaureuse õpingutes ja sealjuures alustab ka oma lõputöö kirjutamist, loodab ta saada väärtusliku ülevaate ja praktilise kogemuse turunduses ja kommunikatsioonis, et oma lõputöö kirjutamisel lähtuda reaalsetest probleemidest antud valdkonnas.

Vabal ajal avastab ta maailma võrkpalli ja Ultimate Frisbeet mängides ning uusi ja väljakutsuvaid tegevusi ette võttes, nagu näiteks läbi Euroopa hääletamine.