Esitlesime uut Renault Megane’i ja uut Renault Megane GT-d

22. veebruaril rivistas Renault Tallinna Lauluväljakule üles esimesed Eestisse jõudnud uued neljanda põlvkonna Renault Megane’id ja uue Renault Megane GT. Megane oli eelmisel aastal Renault’ kõige rohkem müüdud automudel.

Esimesed testisõidud tihenevas lumesajus olid efektsed ja esimest kohtumist uue Megane’i ja Megane GT-ga jäävad meenutama pildid, kus on emotsiooni.

“Renault on oma mudelitega alates uuest Espace’ist, Kadjarist ja Talismanist saanud uue hingamise. Seda on näha uue Megane’i juures, seda saame ka näha tulevaste mudelite juures. Disain ning erinevate innovatsioonide ja tehnoloogiate kasutamine näitab, kui palju on Renault panustatud tootearendusse,” ütles uute Megane’ide avaüritusel City Motorsi juht Siim Sander Sarri.

“Tohutult on rõhku pandud sisedisainile, et juht ja reisija tunneksid end autos sees hästi,” lisas Abc Motorsi juht Martin Uudla. “Fakt, et esimesena jõudis turule sportlik Renault Megane GT, viitab uuele, julgele lähenemisele.”

Lõplikult kinnitab Renault Megane’ide uus põlvkond Eestis kanda märtsis.

In Nomine juhib Renault’ brändi kommunikatsiooni Eestis kolmandat aastat.