Krista Must asus tööle kommunikatsiooniettevõttesse In Nomine

Märtsis liitus In Nomine meeskonnaga Krista Must, kel on ette näidata kogemus avaliku sektori organisatsiooni igapäevase infovoo ülevalhoidmisest ning kelle kahe viimase aasta suurimateks tegudeks on olnud veebiarenduse projektijuhtimine ning teaduskommunikatsiooni süsteemi väljatöötamine Tallinna Ülikoolis.

“Minu 14 aasta pikkune avalikus sektoris töötamise kogemus sai mitmete viimase aja kordaminekute näol ilusa punkti ning kasvatas minus soovi teha kõiki oma töid maksimaalselt hästi,” ütles Krista Must. “Mul on väga hea meel liituda In Nomine töökate kommunikatsiooniprofessionaalide tiimiga.”

Krista Must on lõpetanud Tartu Ülikoolis avalikkussuhete ja teabekorralduse eriala 2002. aastal ning saanud oma esimesed töökogemused Tartus legendaarseid tudengipäevi korraldades. Ta on töötanud kommunikatsioonispetsialistina Sotsiaalministeeriumis ja Tallinna Ülikoolis. Suhtekorralduse eriala edukuse nimel panustab ta juba kuuendat aastat Eesti Suhtekorraldajate Liidu liikmetegevusse ja sündmuste korraldamisse.

In Nomine on täisteenust pakkuv kommunikatsiooniagentuur, asutatud 2001. aastal. Hetkel töötab ettevõttes viis täiskohaga kommunikatsioonispetsialisti.