Liis Vihmar on In Nomine praktikant

Käesoleval suvel on kommunikatsioniettevõte In Nomine andnud praktikavõimaluse kahele üliõpilasele, need on Trevor Elhi ja Liis Vihmar Tallinna Ülikoolist.

Liis Vihmar endast ja praktikast: Olen Liis, täiskohaga üliõpilane Tallinna Ülikooli Kommunikatsiooni Instituudis, suhtekorralduse erialal, algamas on minu kolmas aasta. Suhtekorraldust läksin õppima kuna see eriala paelus mind oma mitmekesisusega.

Praktikalt loodan saada paremat ettekujutust sellest, kuidas asjad kommunikatsioonettevõttes tegelikult käivad, kuidas toetab juba osaliselt omandatud teooria praktikat. Soovin saada uusi kogemusi ja õppida, õppida, õppida, sest harjutamine pidavat meistriks tegema.

Lisaks ülikoolielule teenin väikest taskuraha Tallinna Lennujaamas, Sushi kohvikus. Seal olen korraga nii kokk kui keevitaja, ehk teenindan kliente ja valmistan ise ka sushit. Hobikorras tegelen aga palju spordiga, näiteks plaanin septembris joosta Tallinna Maratoni täispika etapi.