Tõstukite rentija Tõsta sai viie aastaseks

Kommunikatsioonibüroo In Nomine ja üritusturundaja Blue Drum korraldasid tõsteseadmete rendiga tegeleva Tõsta viie aastaseks saamise puhul enam kui sajale koostööpartnerile tõstukite kodus Tänassilma teel meeleoluka pärastlõuna.

RobiRent Gruppi kuuluva Tõsta juht Remo Jõeorg ütles pöördumises koostööpartneritele, et viis aasta tagasi Seiklusjuttude pubi vestlusest alguse saanud ettevõte on iga aastaga kasvanud vähemalt 30%. Paari aastaga tahab „Pääse kõrgele“ tunnuslauset järgiv Tõsta saada Eestis tõsteseadmete rendi turuliidriks. Remo Jõeorg rõhutas meeskonna ja koostööpartnerite vajadust tuntud lausega: „Üksi liigume kiiresti, aga koos jõuame ka kohale.“ Täna tegeleb Tõstas tõsteseadmete rendiga 25 asjatundjat.

Külalistele esines tõstukiga lae alt alla laskunud Drum Attack võimsa ja energeetilise trummishowga, Carolina näitas jahmatamapanevat tantsu kettidel ja DJ Janika mängis tõstukiplatvormilt valju tümpsu. Külaliste seas oli populaarseim tõstukislaalom koonuste vahel, parim tõstukijuht läbis raja 33 sekundiga. Oli ka aeglasemaid, kes ajasid koonused ümber ja teenisid karistussekundeid ning lõpetasid nelja minutiga. Korvtõstukile kinnitatud pulga ajasid paremad alla kõrgemalt kui korvirõngas – 3 meetrit ja 5 sentimeetrit! Tahvelarvutitega nutimängu mängijad said muuseas teada, et suur punane tõstuk tõstab kuuetonnise koorma 13 meetri kõrgusele.