Eesti Elektritööde Ettevõtjate Liit sai endale nõukogu

Eesti Elektritööde Ettevõtjate Liit EETEL kaasajastas oma põhikirja, mille alusel valis uueks juhtorganiks nõukogu. Uue vundamendiga erialaliit fokusseerib alanud aasta tegemised elektriala järelkasvu pikale vaatele ja kutsesüsteemi arendamisele selliselt, et elektri valdkonna tahetakse tulla ning tegutsemise aluseks on haridusel ja kogemusel baseeruvad kutsetunnistused. EETEL aktiviseerib liikmete huvide kaitsmise ja suunab valdkonna keskkonnast tingitud arengutesse.

Novembrikuus kinnitatud uuest põhikirjast tulenevalt valis EETEL üldkoosolekul tegevjuhtimist toetava nõukogu, kuhu kuuluvad Eesti juhtivate elektrivaldkonna ettevõtete esindajad. Nõukokku, mille esimeheks sai Krister Peetmaa firmast E-Service ja aseesimeheks Timo Raimla W.EG. Eestist, kuuluvad veel Dmitri Beljajev KH Energia-Konsultist, Indrek Reinsalu Morek IT-st, Janek Sulev Connecto Eestist, Jevgeni Lištšina Pluvo Eestist, Kristo Reinhold Energo Veritasest, Mart Aguraiuja Elratost ja Marti Mäevere firmast eD Insenerid.

Nõukogu valis EETELi juhatuse liikmeks liidu tegevjuhi Kaarel Jänese. EETELi operatiivtegemistes toimus teinegi oluline muudatus, värskeks arendusnõunikuks sai elektrivaldkonnas tugeva kogemusega Anti Natka, kelle peamiseks ülesandeks saab liikmete konkurentsivõime toetamine ning teadus- ja arendustegevuse ning innovatsioonialase võimekuse ja teadlikkuse tõstmine.